Wie is het Centrum voor Coaching en wat doen we?Stacks Image 758
Centrum voor Coaching is opgericht door Léon Pouls (1959). Hij heeft diverse management- en directiefuncties bekleed binnen de financiële dienstverlening en Human Resources. Voordat Léonbegon aan de studies van psychosociaal therapeut, was hij onder andere districtdirecteur bankbedrijf en regiodirecteur in de branche HRM.

Gaandeweg kwam zijn verregaande affiniteit tot hulpverlener aan de oppervlakte, waarbij resultaatgerichtheid en de mens als functionaris centraal staan. Door zijn passie, enthousiasme, levenservaring en humor worden patronen doorbroken waarbij 'het beste' in de mens aan de oppervlakte komt!

Léon Pouls is psychosociaal therapeut, beroepscounsellor en coach. Daarnaast is hij CSR therapeut (Chronische Stress Reversal/Burnout), Psychosociaal Counsellor, internationaal gecertificeerd HNLP Coach, EFT Coach (Emotional Freedom Techniques), Coach in Systemisch Werk en Emotionele Intelligentie alsook Certificatie Professional Gcoach. Verder heeft Léon Pouls nog tal van andere opleidingen en trainingen doorlopen.